Sunday, January 08, 2006

Chillailua

Tässähän sitä taas yksi päivä vierähti tehden ei yhtään mitään. Tätä kai tää opiskelijan elämä on, että sillon chillataan kun siihen on aikaa ja muulloin painetaan menemään ihan kympillä. Viikonloppu oli varsin miellyttävä, vaikka töitäkin tuli tehtyä hulppeat viisi ja puoli tuntia lauantaina. Lauantain loppuilta menikin sitten punaviiniä juodessa ja triviaalia pelatessa (voitin kaksi peliä kolmesta) ja aamun tunteina maisteltiinkin sitten jo cosmopolitaneja (siis jos mä jotain osaan tehdä, niin se on cosmopolitan) ja tutkittiin innokkaasti irc-gallerian kuvia (pongattiin pari tuttuakin).
Yksi järkytyskin mahtui teologin viikonloppuun, nimittäin paljastus siitä kuinka sisäsiittoisissa piireissä sitä on tullutkaan pyörittyä teininä. Olkaa kaikki vaan seurakunta-aktiiveja!
No onneksi se aika on takana.
Huomenna jo karu todellisuus kolkuttelee tämän opiskelijan ovea, on pakko tehdä pari koulujuttua pois alta ennen kuin taas varsinainen opiskelu 16. päivä alkaa. No pitää yrittää nähdä asian valoisatkin puolet, eli ensimmäiset bileet on jo 20. päivä. JEE!
Niin ja tietysti sitä näkee kaikki frendit pitkästä aikaa. Sillä tulihan tässä jo ihan tarpeeksi säädettyä muiden kanssa loman aikana.

No comments:

Post a Comment