Friday, January 06, 2006

Eläimellistä menoa

Törmäsin City lehdessä mielenkiintoiseen dilemmaan. Miksi miehet kieltäytyvät helposta seksistä? Miehelle ei siis kelpaa se, että jos nainen ehdottaa sitoutumatonta seksiä.... ja silti kuulee miesten valittavan, kun vaimo/tyttöystävä ei anna.
Tässä on siis selkeästi suuri ristiriita. Mutta kuten kaikkeen, niin tähänkin dilemmaan löytyy selitys luonnosta.
Minkä takia eläimet tekeytyvät kuolleeksi suuren vaaran uhatessa?
Siksi koska mikään petoeläin harvemmin ryhtyy syömään raatoja (sitä varten on haaskalinnut, eli toisin sanoen ne miehet joille ei edes tarjota). Koko homman ydinhän on siinä, että peto saa ensin jahdata saalista uuvuttavan pitkän aikaa, ja sitten puolikuolleena väsymyksestä, peto iskee tappava iskunsa. Ai sitä onnistumisen riemua!
City lehdessä Walter de Camp mainitsi, että Yhdysvalloissa on syntynyt feministien liike, joka puolustaa naisten oikeutta olla helposti saatavilla. Harmi vaan että vaikka he kuinka ajavat tätä asiaa, ei miesten luonto/fysiikka pysty muutokseen. Sillä loppujen lopuksi, kuten De Campkin toteaa, se on mies ja hänen aivonsa, joka loppujen lopuksi penistään ja halujaan hallitsee. Joten siskot, jos haluatte seksiä, niin älkää leikkikö kuollutta, vaan tehkää pari rundia baaritiskin ympäri ja antakaa haluamanne miehen saalistaa teidät sänkyynsä.

No comments:

Post a Comment