Saturday, March 11, 2006

Saturday night live

Tänään on lauantai ja kello on hieman vajaa kymmenen illalla.....koen suurta ahdistusta, sillä olen kotona...ja kaiken lisäksi yksin. Olen surfannut kaikki kanavat televisiosta ja todennut ettei sieltä todellakaan tule yhtään mitään...(päädyin kuitenkin katsomaan mtv:tä jossa oli aina niin mahtavia ohjelmia kuin the fabulous life of Hugh Heffner ja inside the celebrity parties). Yritin lukea lehteä...tuore Us weekly....kellostani on varmaan loppunut patterit kun aika ei vaan kulu....kummaa....nousen tarkistamaan asian...ei kyllä se käy...mutta hitaasti. Räplään kännykkääni ja soitan pari puhelua....kaverit ei vastaa...ovat varmaan jossain ulkona. Teen voileivän ja juon lasin maitoa...hyllyssä olisi punkkupullo ja kaapissa siideri...mutta yksin on tylsää juoda alkoholia. Menen tietokoneelle...tarkistan mailini ja luen kaverini blogia...ei mitään uutta....mesessäkään ei ole ketään kenen kanssa jaksaisi jutella...
Milloin minusta tuli tälläinen...en pysty olemaan lauantai iltaa kotona yksin....ilman ahdistusta...
Tiedän että minulla olisi hauskempaa jos saisin istua jossain punaviinilasi kädessä ihmisten ympäröimänä....ainakin aika kuluisi nopeammin....älkää ymmärtäkö väärin...kyllä minäkin haluan nauttia rauhasta ja hiljaisuudesta....mutta sille on oma päivänsä ja se on sunnuntai...aivan niin kuin Jumala sen suunnittelikin :)
Kello on nyt kymmenen minuuttia yli ilta kymmenen ja olen tappanut aikaa kokonaista 15 minuuttia....apua!
...joten taidan painua nukkumaan (olen viimeksi mennyt näin aikaisin nukkumaan teininä)...onko sairastaminen aina näin ikävää? Heti huomenna rupean syömään hulluna vitamiineja jotten sairastuisi....ja lauantai-iltani olisivat pelastetut

2 comments:

  1. Anonymous10:31 PM

    Olen ittekin tässä kitunut kotona koko illan. Onneksi kohta tarkoituksena avata ulko-ovi ja astua kynnyksen yli. Sain sentään siivottua, mutta kaipaan kyllä seuraa vaikka joskus onkin mukavaa olla ihan itsensä kanssa.

    ReplyDelete
  2. voi kun olisin saanut itsestäni kanssa sen verran irti, että olisi siivonnut....mutta ei...reisille meni koko la ilta :)

    ReplyDelete